top of page

Пиксар Плус Принт и Копи Студио 

е компанија која постои на Македонскиот пазар повеќе од 15 години.

Нашата работа е базирана главно на печатење на проекти за градба за потребите на градежните компании, проектантските  и атхитектонските бироа и студиа, архитекти и градежни инженери.

Нашиот докажан и успешен тим, секогаш е спремен да одговори на предизвиците со кратките рокови за изработка,  пакување, фотокопирање, скенитање на проектите и другите материјали.

Располагаме со голем број на печатари, плотери, скенери за големи и мали формати со големи резолуции, инкџет , дигитални, ласерски...

Пиксар Плус Принт и Копи Студио може да ги понуди и следните услуги

Плотирање, пакување, скенирање на сите формати ( од лични карти до А0 и поголеми Б формати)

Изработка и печатење на табли за градилишта...

Печатење дипломи, сертификати, пофалници, благодарници...

Пешатење честитки, покани  и други декоративни апликации...

Печатење и коричење на семинарски, дипломски, магистерски и докторски трудови....

Коричење со тврд повез...

Печатење на постери, плакати, банери, церади...

Пешатење на визит карти, флаери, каталози, брошури, календари, тефтери и др. рекламен материјал...

Наше големо задоволство е да работиме за Вас.

bottom of page